MY ENGLISH BLOG

reede, aprill 10

Kiri



See on üks järjekordne sügisel alustatud kudum. Tundub nii, et ma alustan sügisel korraga kõikide ihaldatud projektidega ja siis terve aasta lõpetan neid :) Vaatamata sellele, et õues on juba soe kevadilm, kulus selline soe mohäärsall mulle siiski marjaks ära, sest lõpuks jäin minagi haigeks ja nii kui salli seest kõik nööpnõelad välja olin tõmmanud panin ta kohe kaela ja ei võtnudki ära. Magasin ka salliga. See aitas päris hästi kurguvalu vastu. Nüüd läheb ta aga ilmselt suvepuhkusele ;) Vähemalt on hea kohe esimeste jahedate sügisilmadega välja võtta.
Muster: Kiri by Alltangledup
Lõng: Rowan Kidsilk Haze, 2,5 tokki (a 25g, 209 m), roosa 580, ostetud Veimevakast
Vardad:
3 mm
Muster oli väga lihtne ja lõng mõnus kududa. Salli ääre lõpetasin aga vist siiki liiga tugevalt, nii et ilusaid piike ma väga välja ei saanud venitada.

I started this project already in autumn as I did with many other projects which are still wips. Casting on a new project is just so exciting and sometimes I just can't control myself... But the good thing about having many wips is, that depending on your mood or circumstances you always have something to work on. Although there is a warm weather outside, I immediately found use to my new shawl. As I was ill, I wrapped my throat in the shawl right after blocking and didn't take it off. It helped.
Pattern: Kiri by Alltangledup
Yarn:
Rowan Kidsilk Haze, 2,5 skeins (a 25g, 209 m), pink 580, from Veimevakk
Needles:
3 mm

esmaspäev, aprill 6

Sandri uus soeng/ Sanders new haircut

Laupäeval käisime õe juure külas ja otsustasime ühendada meeldiva kasulikuga - lõigata Sandrile uue soengu. Minu süda tilkus küll algul verd kui nägin Sandri valgeid lokkis juuksesalke halastamatu masina alt kukkumas, kuid kui soeng oli valmis, siis oli kogu kahjutunne läinud - uus soeng tegi titest justkui suure poisi :) Selleks, et juuksed ikka ühe päevaga lõigatud saaks, tuli võtta kasutusele kogu kohalviibijate näitlemisoskus ja korraldada üks tähelepanu köitev šõu mobiiltelefoniga (millele ristiisa kõrvaltoast helistas). 
Võib öelda, et Sander on lähenevaks suveks valmis :)
On Saturday we visited my sister and decided to have my son Sander done a new haircut (as my sister is a hairdresser). I have to admit that watching those lovely blond and curly hair falling to the floor was quite a sad sight for me, but  after seeing his new haircut I was happy with our decision. He is like a boy now, not a baby :)
Obviously it didn't go all so smoothly as he didn't agree to sit still ten minutes. So we all had to clown around to draw his attention to us and not  to the haircutter:












neljapäev, aprill 2

Meem: 7 tõde minust /Meme: 7 truths about me

Kuduv koeraomanik ja Krista andsid mulle teatepulga.

1. Ülekõige hindan inimestes siirust. Mulle meeldivad väga erinevate maailmavaadetega inimesed, niikaua, kuni nad on siirad ja ei ürita olla keegi teine, kui nad tegelikult on. 
2. Mul on vaja aeg-ajalt üksi olla. Juba kooli ajal käitusin oma ema arvates natuke imelikult, kui panin oma toa ukse kõvasti kinni ja tahtsin üksi olla. Kusjuures ma tahan olla üksi just nii, et lähedased ja kallid inimesed on kohe teiselpool ust :) Üksi elada ma ei tahaks.
3. Mu kodu on mu kindlus. Kõige parem koht maailmas. Pole midagi paremat kodus olemisest. Ma arvan, et see tunne on tekkinud minus tänu minu emale, kes lõi meile kunagi ilusa ja mugava kodu, kus oli alati soe söök ja kook ja rõõmus meel.
4. Ma joon päevas vähemalt 4 300ml kruusi teed. Vahel rohkem. Tee peab olema must ja kvaliteetne. Igasugu marja- ja heinapebreleotised mulle ei maitse. Samuti mitte odav must tee või siis "kotikese" tee (väljaarvatud Liptoni püramiidikotikesed, mis on head, eriti Gold Tea).
5. Ma pean saama magada. Mulle on kaasa antud suur unevajadus ja sellega juba ei võitle. 
6. Mul on vaja rääkida. Eriti on mul vaja rääkida Andresega. Pool tundi Andresega rääkimist ja igasugune halb tuju on läinud :) 
7. Mulle on väga palju antud. Ma olen selle eest ülimalt tänulik ja loodan, et suudan ka ise andja olla. 

Edasi annan mängu Parankale, Ingale, Gerlyle, Gerlile ja Thredahliale

1. Sincerity is the virtue I value most in people. 
2. From time to time I have to be alone. I wouldn't like to live alone, but I desperately need some time of my own.
3. My home is my castle. Best place in the world.  I like to be at home. When I was a little girl, I had a really nice home where good food and a pie were never absence. Maybe that's why my home is still so important to me.
4. I drink a lot of tea, about 4 big mugs a day. I like only the best black tea. Fruit and herb teas are not for me.
5. I have to get good sleep. I need it and I can't help it.
6. I need to talk. Especially with my hubby. He is my best friend and talking to him cheers me up:)
7. I am a lucky person who has been given a lot. I highly appreciate it and I hope to be a person, who pays it forward.