MY ENGLISH BLOG

esmaspäev, september 14

Lühidalt...või siis mitte eriti

1. Minu täitsa uus muusikaline lemmik on Raadio Maria "Siin Tallinn". Ma olen küll ajast maha jäänud, sest see bänd loodi juba kaks aastat tagasi ja ei tea kas nad enam aktiivselt tegutsevadki. Aga ma kuulsin Vikerraadiost nende lugu ja kohe sain aru, et nemad mulle meeldivad. Nüüd on mul plaat ja kuulan seda autos peamiselt. Ja võimalusel väga kõvasti:)
2. Pühapäeval käisin kinos vaatamas filmi "Proposal" ja mulle väga meeldis. See mind ei seganud, et ma üksi kinos käisin, aga segasid mingid segased mutid tagareas, kes olid mu meelest liiga ülemeelikud ja otsustades selle järgi, mille üle nad enne filmi lastud treilerites naersid, siis ütleks jah, et issanda loomaaed on kirju.
3. Ja kolmandaks.... ma otsustasin aja maha võtta. Viimasel ajal ma muudkui piitsutan ennast, et vaja aias toimetada, vaja hoidistada, vaja kodu korras hoida, vaja kududa, vaja õmmelda, lugeda jne. Vaja olla mingi musterperenaine. Aga viimase aja sündmused on mind mõtlema pannud ja mulle tundub, et oma kõige kallimatele olen ma liiga vähe aega pühendanud. Mind on vaja hoopis lastele. Kogenenumad emad räägivad, et see aeg, mil laps on väike ja sind tõeliselt vajab, on nii üürike. Seega tuleb sellest maksimum võtta ja kunagi hiljem võib siis eriti tubliks hakata.
4. Ja nüüd, kus ma neid ridu kirjutan, sain meili, kus teatati, et üks Andrese tehtud foto meie muinastulede öö lõkkest võitis konkursi (konkursil osalemine tuli meilegi üllatusena)! Nii et lisaks sellele imeilusale hilisõhtule rannas, mis läheb kindlasti nimekirja "2009 parimad hetked", võime nüüd ka resturaani minna :)

kolmapäev, september 2

Minu uus kott. My new handbag.


Pole kahtlustki, et üle poolte blogidest, mida loen on kudublogid. Ja nagu blogidega ikka, viib üks sind teiseni, teine kolmandani jne. Nii võin ma vabalt terve õhtu veeta oma kudumismaailmas. Neist blogidest leian ma alati toredaid inimesi, häid ideid ja kasulikke linke. Aga "kahjuks" ka infot igasugu ilusate asjade kohta, mida mul kohe vaja on (mis sest, et mul neist enne aimugi polnud). Nii siis, ühel süütul õhtukesel, sattusin lugema ühte blogi, kus teavitati, et uus Twist Collective on ilmunud (minu uus lemmikajakiri). Peale seda hakkasin disainerite bloge ja kodulehti külastama ja sattusin ka Connie blogi. Connie on minu lemmik kududisainer - nii minu maitse!

Connie blogist leidsin ka postituse tema uue Namaste käekoti kohta. Ja vaatamata sellele, et ma olin selle firma reklaame ajakirjades näinud, polnud ma kunagi süvenenud, et mida nad ka reklaamivad. Järsku hakkas see mind aga huvtama. Ja nii kummaline kui see ka pole, toodab see firma spetsiaalselt kudujatele mõeldud käekotte :D No et kotis on rohkem lahtreid ja sahtleid, et saad mugavalt oma poolikut tööd kaasas kanda ja igal vabal hetkel vardad kätte võtta. Aga see mind niiväga ei köitnudki, sest kott on kott ja ühel mu Seppälä kotil on palju rohkem praktilisi sahtleid. Minu südame võitis aga üks Namaste kott kui lihtsalt ilus kott. Ma ausõna olen püüdnud meie kaubandusvõrgust leida sellist ideaalset kotti, aga mida pole, seda pole. On mitme-mitme tuhandesed ilusad nahast kotid ja siis on normaalse hinnaga aga väga odava välimusega kotid. Ja nüüd ma ta siis leidsin :) Oma ideaalse koti. Mahutab väga-väga palju ja on õiget värvi ja ei näe sugugi odav välja. Ja kuigi ma ei ostnud seda mitte selle pärast, et tegu "spetsiaalse" kuduja kotiga, vaid selle pärast, et mu väga-kaua-kantud ja kõigega-sobiv hõbekott hakkab kooruma, ajab mind siiski muigele see, et mul on nüüd spets kudukott :D Kui kaugele üks bisnes võb ikka minna. Varsti on olemas ka spetsiaalsed kudujate tugitoolid ja riided jne.
Aga oma kotiga olen ma rahul. Ootasin teda üle kahe nädala, tellisin Saksa netipoest KnittyBitty mis on väga hea teenindusega ja kuidagi usaldusväärsena tunduv. Enne ostmist tegin ka väikest uurimustööd ja oma üllatuseks leidsin Flickris kohe mitme lehekülje jagu pilte ja Ravelrys mitu teemat, kus Namaste kotte kiidetakse. Nii et kudujad on liimile läinud :D Ja kuna juba tellimieks läks, siis võtsin ka ühe toki imepeent KnitPicks sallilõnga Shimmer. Sellest tuleb vist üks väike pitsrätikuke.





It's no secret that more than a half of the blogs I follow are knitting blogs. It is no problem to spend all evening reading knitting blogs as one leads you to another and so on. Right after new Twist Collective was published (TC is now ma favorite knitting mag) I started to read designers blogs and found Connie's blog. Actually I had read it once long time ago, but now when I have realised, that Connie is my favorite designer, I read it more carefully. And after I had found out that she had purchased herself a new Namaste handbag, I found myself in Namaste homepage too. And there I found it - the handbag of my dreams - Laguna :) I didn't want it just because it was a "kniters handbag" but because it was just a beautiful and practical handbag. I usually carry a lot of stuff wiht me, so clutches are not for me. After some investigation in Ravelry and Flickr I was sure, that this handbag is beautiful AND high quaility, so I ordered it. From German web store KnittyBitty. I was pleased with their customer service!
And as I was already paying for the shipping, I ordered a hank of KnitPicks Shimmer. It is going to be a shawl.
So that's the story how I found my Perfect Handbag :)