MY ENGLISH BLOG

pühapäev, märts 18

Kleit ja saapad


Õmblesin omale kleidi. Aga alustama peab saabastest. Kolasin ühel ööl netis ringi ja leidsin need suurepärased Timberlandi saapad (khm... ma pean alati kontrollima, et kirjutan ikka Timberland mitte Timberlake :))) Mul on sellel hooajal mingi saapa ostmise maania, need on alates sügisest juba neljandad! Samas alles teised oma kategoorias:) Aga see selleks. Neti teel jalanõude ostmine ei ole just kõige mõistuspärasem tegevus aga no ma tegin väga põhjalikku eeltööd. Tundub, et Timberland on USA blogijatele neid arvustamiseks väja jaganud, nii et pilte ja kirjeldusi leidus palju. Kiideti põhiliselt mugavust. Ja tõesti, mugavad nad on. Irooniliselt on need neti teel tellidud saapad ühed mugavamatest ja parajamatest, mis mul üldse on. Aga tellisin ikka Eestist, nii et oli ka tagasi saatmise võimalus, muidu poleks julgenud.


Ja siis mul oli vaja kleiti ka, mis saabastega sobiks. Kangas oli mul kenasti kapis olemas. See mõnus pehme bemberg oli ostetud Abakhanist tegelikult hoopis satsiseeliku jaoks. Ühele toredale tüdrukule ma tegelikult sellest ka seeliku tegin, aga kangast jäi kenasti kleidi jagu järgi :)
Lõike võtsin Burdast, 10/2011. Muutsin ikka ka üht-teist. Aga mulle väga meeldib, kuidas see lõige õlast istub, natuke nagu vanamoodne lõige või nii...  Ja eks ta üks lihtne kleidike ole. Aga mulle meeldivad lihtsad kleidid, sest kleidi selga panemine iseenesest tekitab mulle juba sellise pidulikuma ja vahel isegi overdressed tunde, nii et vähemalt peaks ta siis olema võimalikult mitteedev. Sest see, et ma siin blogis muudkui kleidikesi näitan, ei tähenda sugugi, et ma nendega kogu aeg käiksin. Olen lootusetu teksainimene, kes väga armastab kleite, aga kannab neid harva :)))
Ahjaa, vöö juhtus täitsa kogemata olema selline saabastega ühte tooni. Ostsin selle kunagi-enne-lapsi kuskilt sekkarist, nagu peaaegu kõik oma vööd.
Kirjutamiseni!